Deutsch lernen? Learning German?Aktuelle Informationen zu unseren Deutsch-Kursen

Deutsch-Kurse finden wieder vor Ort in der Volkshochschule statt.

Die Teilnahme an Integrations- und Berufssprachkursen ist unter Vorlage eines 3G-Nachweises möglich.

Es gilt Maskenpflicht: Es ist im gesamten Tietz und in allen Räumen der Volkshochschule eine FFP2-Maske zu tragen.

Haben Sie Fragen? Bitte schreiben Sie eine E-Mail an deutsch@vhs-chemnitz.de.

Die Beantwortung Ihrer Fragen nimmt aufgrund der hohen Nachfrage etwas mehr Zeit in Anspruch. Wir danken für Ihr Verständnis.

Current information about our German courses

German courses take place on site at the Volkshochschule Chemnitz (vhs).

Participation in integration and professional language courses is possible after presentation of either a vaccination certificate, a certificate of convalescence or a test certificate.

Masks are mandatory: An FFP2 mask must be worn throughout the Tietz Building and in all rooms of the Volkshochschule.

Do you have questions? Please write an email to deutsch@vhs-chemnitz.de.

Please note! Answering your questions will take a little more time due to the current high demand. Thank you for your patience and understanding.

Zum Kursangebot | To our range of courses